Att känna!

Att känna så här starkt för någon har jag aldrig gjort! Känner mig sjuk,mår illa.. :(
kan inte glädjas för något,allt känns bara tomt! Kan bara tänka på denna någon.
Livet känns meningslöst kan man säga,och det känns inte alls bra! trodde verkligen att allt skulle bli bra,men fy så fel jag hade!
Jag orkar inte med mer,hat ingen motivation för något,blev inte ens glad över att jag blev godkänd i tentan,kändes som om det spelade ingen roll !
Har ingen aptit heller,har ätit sen lördags: 4 smörgåsar och en banan,är ju inget man kan leva på! Försöker äta men det går verkligen inte! :(

Jag är förlorad..

Förlorat..

Varför sårar vi människor varandra så mycket?! Jag har också sårat,och det är hemskt..FÖRLÅT! Jag hoppas ni kan förlåta mig iallafall.
Att förlora sin bästa vän är jobbigt,speciellt när det är till en annnan vän jag har.
Den som var min bästa vän,betydde allt för mig! Men nu är det förlorat,personen sa igår att den inte ville ha mig som vän längre.
Så just nu känns det extra tungt! För det är så mycket annat med just nu,men jag ska klara det!! Ha ju gjort det innan,så varför inte nu?!

Idag är det riktigt blåsväder ute! Men har vart ute med Jackie på 1 timmes morgonpromenad :) Så nu ska det pluggas lite psykologi,för på fredag är det tenta,är lite svårt att koncentrera sig just nu bara :-/


Har det bra,hoppas ni inte förlorat/förlorar någon <3

Till mamma <3

Grattis på morsdag mamma. Denna låten är till dig,vet att du älskade den också <3

Så fin! <3

Min spruckna fasad.

Jag är som en fasad,jag låtsas som om inget berör mig,jag vissla glatt vidare som ingenting.
Men det är bara en fasad,och som alla fasader gör till slut,spricker jag.
Jag försöker måla och pusta min fasad,men till slut spricker den ändå,fast jag tycker att jag underhöll den så bra. Nu har den spruckit,och jag hatar det!
Mitt liv skulle inte bli så här? Eller? Detta var INTE det jag drömde om som barn.
Mitt liv är inte värt någonting,inte nu när min fasad har spruckit!
Den har spruckit några gånger förr,men även om man putsar och målar,så spricker den ändå till slut!
Allt måste göras om från grunden.
Och jag vet,att jag kommer att måla upp den igen,och glatt vissla vidare,för det är så jag gör.






/sprucken...

Dagens måste gjorda!

Då har man gjort tenta idag,har lite blandade känslor om hur det gick :-/ får hoppas jag fick ett G iaf! :)
Har även vart på hälsoundersökningen,mitt blodsocker låg högt,likaså blodtryck å det,så nästa vecka ska jag dit igen för att dricka glukos :-| fi fan,tviii!! Jaja lika bra att ta tag i det!

Sen så shoppade jag faktiskt 2 tröjor för endast 85 kr!! På rea förstås :-P sen så stötte jag på Rebecka och Sarah på Jekyll and hyde,så satte mig med dom och tog en kaffe och en baugette :-) Sen var det till att cykla hem och städa!

Vi får väl se sen vad kvällen har att erbjuda :-)

Nervös..!

Usch idag är jag nervös :-/ vaknade 4.30! Idag är det tenta 8.30,fyyyy känner mig inte alls redo för det! Men har pluggat,så det får gå som det gå. Är livrädd för att man kommer få en blackout när man sitter där sen :-(

Sen så ska jag på häloundersökning,det är ju inte heller så kul precis! Har ju fått högt blodsocker värde,så det kan vara diabetes :-( samt att jag hat fått högre puls! Så det är dags att kolla upp det! Men vill ju inte höra att det är diabetes,vill höra -äh det är luuugnt! Men tror dock inte dom kommer att säga det :-/ jaja det är som det är!

Ska snart ut och hämta in katten,hon var sååååå jobbig igår,så jag släppte ut henne,hoppas hon kommer när jag ropar!

Ha en bra alla ni som inte ha något att vara nervös för! :)

Plugg sen film.

Hej alla !
Inatt så har jag sovit så bra! Tror att det kan vara pga att Juno är ute och har varit ute hela natten. Hon väcker mig alltid om nätterna,hon är en vild ligist. Så snart ska jag ut och hämta henne. Får se hur länge det funkar att släppa ut henne och så,för jag orkar verkligen inte med henne om nätterna :-( i värsta fall så ska jag lämna bort henne,vill verkligen inte för hon är min lilla sötnos <3 men det är inte lätt när man bor några våningar upp,hade jag bort på botten så hade det ju inte vart några problem.

Idag börjar man skolan 12.45 och då blir det film :) så det blir en slappdag! Men innan skolan hade jag tänkt att plugga lite,inte kul men ett måste!

Ha det nice i det fina vädret! :-)

Vaken redan!

Usch är vaken redan! Är ju "bara" 4 timmar typ man ska till skolan :-/ vet inte vad jag ska hitta på under tiden? Varför jag är vaken,joo min lilla katt Juno är som en virvelvind om nätterna! Så natten mellan tisdag och onsdag  så ska hon få vara ute istället! Jag måste få sova.

Igår var det ju första skoldagen efter praktiken,det var riktigt kul att träffa alla,och det var faktiskt riktigt kul i skolan :)
Idag kommer det massa islänska lärare på besök på eftermiddagen,dom ska kolla lite hur vår utbildning går till,haha så det kommer nog bli kul :)
På onsdag börjar vi 12.45 är hemstudier på morgonen,när vi kommer till skolan så blir det filmtajm,Gökboet ska vi se på :) vår lärare i Psykologi tycker att den ska man se på om man går psykologi,så det kommer bli en slapp onsdag,hihi..
Sen på torsdagen så är vi lediga,eller ja det är hemstudier pga tentan på fredag :-/ så då blir det verkligen till att plugga,plugga,plugga!! Hade ju kunnat plugga nu när jag ändå är uppe så tidigt,men det har jag ingen lust till,kanske om någon timme eller nåt :)

Måndag = skola

Jaha nu är det måndag och det betyder att skolan börjar igen.
Har inte sovit något vidare inatt,blev något upprörd igår,så det var svårt att somna + jävligt mysko drömmar!
Jaja kanske bli bättre inatt.
Ska bli kul att träffa alla idag :-) har ju träffat dom på någon skoldag som vi har haft under praktiken,men det räknas ju knappt ;-)
Första ämnet är Psykologi,så vissa är hemma och ha sovmorgon,för dom har redan psykologin gjord.
Ska lämna in lite uppgifter som man har haft under praktiken med,så dom får jag inte glömma!! :-/

Njaja jag skriver kanske mer sen eller imorgon för just nu har jag inte lust mer.

Sista

Idag är det sista dagen på praktiken,känns tråkigt! :-(
Kommer att kännas konstigt att inte gå dit mera,men kan ju glädjas åt att jag har trivts jättebra och att jag har haft jättekul! :)
Imorgon börjar skolan igen :-/ Usch känner pressen! På fredagen nu som kommer ska det vara tenta ju,fan kan ju ingenting!! Så det gäller till att plugga som fan i veckan,det enda jag kommer att göra typ!
Ibland känner jag att det är lite väl mycket just nu,men ibland känns allt kanon - jag klarar allt! (typ) men jag ska klara det!
Tror jag måste försöka fokusera på en sak i taget,vilket jag inte har gjort nu. Så gör jag bara det,så kommer nog allt gå fin fint :-) gäller att hålla hoppet och tron på sig själv :-P

Får väl ta och fixa lite innan Katta kommer och hämtar mig :)

Ha en fin fin söndag!

Tidigt igen!

Jaha Lördag idag då! Så vad hände igår fredag? Jo Jocke och jag var och åt Thaibuffé,jag trodde jag skulle kränga en massa! men efter en tallrik så var jag så mätt!! Tog även en kaffe på rådhusets café. Sen så blev det lite städning och disk.
Var ute och cyklade med bebis en runda,fast det blev en kort en,för det var ett tag sen Jackie var ute och cyklade.
Sen blev det ner till stan en runda med Emma :) resten av kvällen så tog jag det bara lugnt!
Idag vaknade jag 04.45,tycker inte det är ok på en lördag när jag börjar jobba kl 16!!! Vaknar fruktansvärt tidigt nu för tiden! Vet ju inte vad jag ska hitta på med så tidigt,ute med Jackie har jag redan varit.
Jaja vi får väl se om jag kanske råkar somna på praktiken sen :-/

Fredag igen

Jaha då var det fredag igen :) Dagen började med tvätt,men vakande givetvis 1.5 timmar innan jag skulle börja tvätta! Jag kan inte sova längre på morgonen.
Sen ska jag ner till skolan och se om biblioteket har öppet,måste skriva ut lite uppgifter som ska lämnas in på Måndag. sen ska jag ner till staden och handla lite :)
Imorgon är det dags för praktiken igen,näst sista dagen :( börjar kl 16 imorgon,skönt för då slipper Jackie vara själv så länge! :)
På söndag jobbar jag 7-14 sen så är praktiken slut :-( på Måndag är det dags för skolan igen!
Nästa fredag är det tenta,känner att jag inte kan någonting!! Har inte haft ro att plugga,eller det har inte satt sig fast i huvudet iaf,så vi får se hur det går :-/ blir väl att plugga en massa nästa vecka!

En söt bild på mina små bebisar<3

Bebisarna <3

Nu är båda mina små bebisar hemma:)
Fan känner mig som en klubbad säl! är så satans trött! Ändå så sov jag 1,5 timmar innan jag gick ner till Emma för att hämta Juno!
Vill bara gå å lägga mig igen och det tror jag att jag ska med :-P är ju ledig,så det är bara till att sova när man sova kan!

God sömn till eder alla trötta där ute! :-))

Fin present!

Idag blev det....

Idag blev det att jag jobbade 07.30-13.00 :)) nice!! Bjöd dom på praktiken på go fika,och jag fick en jättefin present!! Tack alla! :)

När jag kom hem så blev det en runda i brunnsskogen med bebis på en timme,sen så låg hon helt utslagen en stund på soffan :)

Nu har jag gjort färdigt alla inlämningsuppgifter till skolan iaf,så det ska jag skriva ut på fredag var det tänkt,hoppas dom har öppet!

Tänkte se om jag orkar plugga en stund,tänkte jag skulle ut och cykla en runda med Jackie sen nämligen,när det fortfarande är väder till det.
Annars så får det bli imorgon,är ju ´ledig i 2 dagar nu!!! Wieee....!!



Bebis är utslagen =)

trött tröttare tröttast!

Idag var det praktik,fast bara en kort dag(7-12) gick hem till Jocke och skulle gå ut och sedan gosa lite med Jackie. Blev att jag somnade i sängen med henne från 12.30 till 15.30 :-O tror allt jag var lite trött!
Nu väntar vi på Jocke,han ska köra hem mig och Jackie,vi ska käka något hemma hos mig,tror allt det blir tonfisksallad,är så sugen på det,för en på jobbet åt det till lunch.

Imorgon så är det sista vardagspraktiken,för se är jag ledig torsdag-fredag,sen jobbar jag lördag -söndag,får man säga hej då till dom man inte jobbar med i helgen :-(

Nu kommer nog snart Jocke,så det är väl snart dags att bege sig då.

Bye!!

Vad trött jag blir!

Åter igen så har man fått höra grejer! Nu är det en som inte alls har med saken att göra som sagt det till folk! Så nu löper det som en härjad eld ! Ville inte ha det så! Vill inte känna mig pressad,vill inte känna mig tvungen! Tänk om saker och ting inte står rätt till,då är det jag som får ta det,och vet faktiskt inte om jag orkar det! :-(

Idag påbörjar jag min sista praktikvecka,så idag är det jobb,hoppas att det blir fint väder,hade vart härligt!

Nähä gott folk,ha en bra start på veckan,min känns inte så bra,men det är bara till att kämpa på i alla fall!

Söndag idag

Söndag och soool ! Idag ska jag bege mig till hoby för att hjälpa jocke lite med huset,han ska bjuda på någon mat med tror jag :)
Sen kl 14 är det dags för jobb igen,ja jobb blir det. Igår när man kom till jobbet så visade det sig att vi bara var 2 på kvällen,jag skulle ju bara gå vid sidan om som elev,men det blev att jag jobbade 14-21.45 istället,så det blir samma idag :) Gör mig absolut inget,behöver pengarna sen ändå :)

Hoppas alla får en skööön söndag!

Lördag fått sova!

Lördag idag då! Då är det praktik idag 14-22 samma imorgon med. Igår så blev man bjuden på mat,sen blev det film och hockey. En avslappnad kväll :) När jag kom hem efter cyklandet i blåsvädret,så hade jag piggnat till lite,så satt och tittade färdigt på Transformers,sen efter den så sooov jag som en stock! Så skönt! Var ett tag sedan det hände.

Jaja har icke mer att skriva för stunden,skriver kanske mer ikväll om det skulle vara något!

Tjineling!!

Fredag :)

Idag är det fredag! konstigt att det är så speciellt med fredagar?! jag praktiserar/jobbar ju både lördag och söndag kväll 14-22,men ändå är det skönt med fredag!
Idag har jag ringt ett viktigt samtal,va skönt att jag fått det gjort!
Vet inte vad som händer ikväll,blir väl att man ta det lugnt,antingen själv,eller med sällskap.
Igår så tvättade jag hela dagen,så skönt när allt är rent :) fast det blir ju fort en massa tvätt igen :-/

Nästa vecka är sista veckan på praktiken,är lite blandade känslor,kommer att sakna vissa personer en jävla massa!! <3
Sen börjar skolan,med massa tentor och inlämningsuppgifter och redovisning :-/ betygsamtal ska vi också ha,fy!
Sen så är man ledig några dagar innan sem.vik börjar. Har fått bra schema tycker jag allt,jobbar 2 nätter ledig 3 dagar :) så hoppas verkligen det blir en bra sommar så man kan njuta på sina lediga dagar :-)
Kul med att det är många man känner/känner till som ska jobba natten med, bland annat Camilla som jobbar i samma grupp som jag i hemtjänsten,Sanne som går i min klass med :) så någon natt kommer man nog jobba ihop!

Nu lyser tom solen igenom lite,ösregnade imorse! Så kanske blir en liten promenix sen ,hade vart kul om man hade kunnat få med sig någon,men det är väl ingen som har tid med det dock! :-(

Jaja här kommer en söt bild på lilla Juno som njuter iaf <3


Ha en trevlig fredag! :)

Torsdag

Jaha torsdag idag då! Var ju meningen att jag skulle till syrran och sen praktiken! Meeen smarte jag har ju sett fel i min kalender,skulle vara ledig imorgon för jag hade tvätttid och en jävla massa tvätt! Men det var idag!! Så det fick bliatt jag är ledig idag istället! Så nu tvättas det för fullt!
Jaja så kan det gå när man har en massa annat att tänka på!

Denna stämmer ganska bra denna med :P

Den är bara så bra,kan ju stämma med!

Onsdag fortfarande..

Idag har jag hunnit med en massa!
Jobbat från kl 7-14.30 blev det idag. Blivit skitförbannad på exet! Sen när jag kom hem så blev det storstädning!
Och givetvis så blev det att jag möblerade om,så nu är här fint igen :) Renbäddade,tömde Junos låda,diskat,lagat mat + ätit maten + en massa annat! Så nu är jag helt slut *pust* Ska hoppa in i duschen,sen invänta klockan till 20.30,för då ska jag möta min Emma ;-) som ska hem från sin praktik då,så man är väl hos henne en stund och snacka lite,för jag känner att just nu behöver jag verkligen stöd från min familj och vänner. Imorgon ska jag till syrran innan jag ska till praktiken.

Nu ska jag hoppa in i duschen,ha en fortsatt bra Onsdag!


Onsdag

Detär väl onsdag idag?! Jo det är det,hihi har verkligen ingen koll på läget! Idag jobbas det 7-16 igen,sen så är det kvällar. Nästa vecka är det sista veckan på praktiken :( lite sorgligt,men samtidigt behövligt,behöver plugga!
Nu har jag även fått schemat på semestervikariatet jag ska ha i sommar,ska jobba natt på ett äldreboende,vilka goa tider,jobbar 2 nätter ledig 3 dagar! Så nu kan jag också njuta av sommaren(hoppas det blir någon)
Igår så kom läraren till praktiken,jag skulle redovisa mina mål som jag ha haft nu under praktiken,gick kanon! Hon sa att jag kunde ta en dag ledig för att jag ska kunna plugga,alla som skött sin praktik skulle få en "extra dag" väldigt bra tycker jag i och med jag ska jobba 10 dagar i sträck,men nu så tar jag fredagen ledigt :) för då har jag en massa att göra,och lite viktiga samtal att göra med ;-)
Nästa vecka ska jag och Jocke ut och fiska näbbgädda :-D så roligt!! Hoppas jag får någon! jocke hade hört att dom hade kommit toll Åhus denna veckan,så nästa vecka är dom nog här,jaja vi får la se :)

Oj nähä nu måste jag fixa lite innan Mimmi kommer och hämta mig :)

Ha det!

Söndag

Idag är det söndag = ledig!! :) Så idag ska jag ta vara på min ledighet,har absolut inga planer under dagen,saker får hända när jag känner för det! :-P
Men imorgon börjar det igen 10 dagars jobb i följd :-/ men men ,jag klarar det nog ;-)
Juno hittade jag igår i en stor ek! Hon satt ca 10 meter upp och jamade som en galen,ver ett berg på ena sidan av trädet,där klättrade jag upp och satte mig,då var det ca 6 meter upp till henne,jag sa att nu får du komma ner gumman,hon såg livrädd ut,och jamade,men till slut så gick hon något steg ut,och vände sen på steken,så hon klättrade baklänges,när hon kom ner så sprang hon fram till mig och upp i famnen <3 så söt så! Kan säga att detta trädet stupade rakt ner. Men man ska ALDRIG ta ner en katt! Har dom kättrat upp,så kan dom ta sig ner! Så gjorde vi med hennes mamma med,och vilken grym trädklättare hon blev! Juno har det i blodet :)

Nähä ska fixa lite här,får passa på när jag är ledig :-P Ha en bra söndag! :))

Lördag och soool! :)

Idag är det lördag och det är strålande solsken ute! :) Så idag blir det till att sola och njuta lite innan praktiken ikväll :)
Så jag kommer åka ut till hoby,till min gamla trädgård,nu bara Jockes trädgård(som jag får låna) sen så går jag direkt till praktiken sen :) Ikväll jobbar jag med goa Mimmi,är allatid så kul att jobba med henne,det är henne och Katta jag trivs med mest,antagligen för att dom är som jag !
Sen när mna kommer hem ikväll,så vet jag inte vad som händer,är ju ledig imorgon iaf,innan mina 10 dagar i sträck börjar :-/ så får väl passa på och njuta till fullo imorgon då!

Nähä nu ska jag ut och ropa på min lilla ligist Juno(katten) hon har vart ute inatt,för hon brås på sin mor,som absolut ville vara ute och klättra i träd och ha sig!

Jaja..hoppas ni alla får en härlig Lördag!! :)



Junor <3

Fredag!

Idag har jag gjort ett väl behövligt fotbad!
Men tycker inte det bli så mycket bättre,men men ... är så trött på mina jäkla fötter!! någon som vill byta?! ;-) Samtidigt som jag gjorde detta fotbad så blev det lite plugg med :) Har skrivit ner mina mål i APU:n samt gjort nästan hela min redovisning(ska snart göra den färdig)
Sen så kan jag fokusera på mina tentor som kommer! :-/ usch är väldigt nervös inför dom,känns som om ingenting sitter! Får hoppas när man väl sitter där så gå pennan av sig själv,mohaha i wish :-P

Sen vet jag inte vad som väntar resten av denna fredag,någonting händer säkert,bara det är lugna takter så kan jag göra whatever :)
Imorgon blir det praktik igen,sen ledig söndag,sen så jääävlar blir det 10 dagar praktik i följd!!! :-| lär vara heeelt slut sen,jaja bara till att knata på! Ledig blir man när man trilla av pinnen sen,hihi..

Nä nu ska jag hoppa in i duschen,sen fortsätta med min redovisning om PTSD!!

Ha en grym fredag! :))

12345678910

Då var man här igen! :) Har haft fullt upp vill jag lova! Är ju på praktik nu,är inne på 6:e veckan,sen är det 2 veckor kvar. Trivs väldigt bra nu,och alla är trevliga och så. Men samtidigt som man har praktiken på heltid så är det massa pluggande,har två stora tentor när vi kommer tillbaka :-/ samt inlämningsuppgifter och redovisningar!

När man sitter och försöker ta det lugnt,så är det en massa i huvudet som man tänker på.

Det är även slut mellan Fransson och mig,jag gjorde slut på det. Varför? För att jag insåg att jag inte trivdes eller vad man kan säga. Men vi ska försöka vara vänner ändå :)


Nu känns det också som om vår/sommaren har kommit!! Helt underbart! Så nu njuter man för fullt :)

Idag ska jag ner till frugan (Emma) för att plugga lite ihop,hon ska bara vakna först :-P Jag börjar ju jobba kl 15,så det måste ju vara innan dess.

Tjoolahopp!
RSS 2.0