Jobb och annat

Inatt så ska jag jobba,känner inte alls för det,för jag är trött. Men ska vila en liten stund snart hade jag tänkt :) Igår så var Wicky här nästan hela dagen,det blev promenad,god mat och film :) Idag har jag vart vid sjön och solat en stund,Jackie badade :)
Imorgon kommer Bohman hit,då ska vi fixa med naglarna ;-)

Väntar på dig (Right here waiting for you)

Vart du än går,vad du än gör,så väntar jag här på dig. Vad som än krävs,eller om mitt hjärta går itu,så väntar jag här på dig. Hela tiden tog jag för givet att det vi hade skulle vara för evigt. Kan du inte se älskling att du gör mig galen! Men vart du än går,vad du än gör,så väntar jag här på dig. Om det blir du och jag till slut,så tar jag chansen att vänta här på dig.

Idag är idag

Inatt så har jag faktiskt sovit väldigt bra! Annars så har jag sovit sådär,haft sådana mardrömmar :-( ibland har jag vaknat helt hysterisk,och gråtande vart helt säker på att drömmen var sann! Men inatt så har det vart lugnt,sååå skööönt! :) Idag kanske Fransson kommer hit en stund, Annars så blir dagen lugn,har gjort det jag skulle göra idag nu på morgonen.
Ha det så länge :)

Idag Torsdag

Jaha idag är det Torsdag,dagen har bestått av att tvätta,sen har jag och Jackie vart ute och njutit en stund i solen :)
Snart kommer Bohman hit,hon skulle köpa något gott med sig,så det blir väl lite fika time ;-) Ikväll så ska jag bara ta det lugnt <3
Imorgon är det midsommar,ska jobba natten då,så det blir lugnt,hade ju inte tänkt att dricka ändå :-P
 
 
Jackie njuter <3

Igår Onsdag

Igår så var jag och Jackie ute och gick i 1.5 timmar ca,Jackie badade i sjöarna vi gick förbi,och jag bara njöt! När vi kom hem så var Jackie helt slut,så jag gick ut själv och solade en stund. Sen kom Wicky,då drog vi ut till Ekenäs och tog ett dopp i havet,jag vann för jag doppade mig först,så Wicky är skyldig mig en restaurang middag ;-) sen stack vi hem till mig och lagade mat och tittade på film :) en riktigt skööön dag må jag säga!

Bebis

I måndags var det dags :) Då åkte jag och P-O till Karlskrona lasarett för att äntligen göra ultraljud! Har vart så fruktansvärt nervös och orolig så länge,men det var en heeelt underbar känsla att få sen den lilla/lilles hjärta slå,och att få höra att allt ser kanon ut! Jag hade räknat ut datumet perfekt,21 november är det dags för den att komma ut :) så nu är jag i vecka 18. Både jag och P-O var lite svävande efteråt kan jag allt säga :) Lycka!!

Skåne

Nu i några dagar så har jag vart nere i Skåne och hälsat på,kändes som en liten mini semester :) Det vad god mat,och massa annat.
Cattis den yngsta av barnen fyllde 18 år,så vi var en stund på hennes 18 års fest också :)

Jag höll mig vaken! :-P

Första jobbnatten är över,och jag höll mig vaken :) Ibland var det jobbigt,tröttheten kom i vågor. Men det var bara till att bita ihop! Så idag har jag sovit under dagen,för inatt är det dags igen :) Supertrevlig personal är det med,så det gick och kändes kanon!
Imorgon ska jag inte sova så mycket,för då ska Wicky hämta oss runt 12,sen ska vi ner till Skåneland! Ner till "före detta" svärmor. Och Cattis som fyller 18!! Så det ska bli underbart! Känner att jag verkligen behöver komma iväg och bara ta det lugnt några dagar,samt att Jackie får leka av sig med vovvarna :). På söndag är det hemdags igen,för då ska jag jobba natten,sen på måndag är det Karlskrona som gäller,sen jobba natten igen :-/ men sen är jag ju ledig några dagar innan det är dags igen :)

Ha det kanon nu :)

11/6 liite 12/6

Jaha igår så var man hos diabetessköterskan i Karlskrona,fick skjuts av Wicky :)
Nu när man pluggar till undersköterska själv så kände man igen alla namn och avdelningar på sjukhuset,var faktiskt lite otäckt att komma till våning 6=Diabetes,njurar,dialys. Men när jag träffade sköterskan så var hon hur go som helst :)
Och både hon och jag blev så jäkla förvånade hur bra mitt blodsockervärde låg!! :) Och jag har bara ändrat kosten :-O Upptäckte att jag gått ner 7 kilo med,hon sa att jag kommer gå ner en massa mer,wohoo! ;-)
Fick en blodsockerapparat som mäter blodsockervärdet,ska ta mitt blodsocker 4 ggr om dagen. För vi ska hålla koll på det.
Tog ca 40 min där,sen stack Wicky och jag in till stan,hon skulle shoppa lite ;-) sen så tog vi och åt på Waynes coffe.
Handlade lite på citygross när vi ändå hade vägarna förbi,sen blev det hem till mig och tittade på 2 goa skräckisar :-P
Så det blev faktiskt en kanon dag!! Så tack till Wicky :-)

Idag gick jag redan upp kl 05,för jag tänkte jag skulle bli trött sen till 12 tiden och kunna sova några timmar,ska ju jobba natten inatt :) Så vi får väl se hur det går :-P


Det var en sån här apparat jag fick,så söt så :)


Äntligen dags!

Idag ska jag äntligen in på Karlskrona lasarettet ,visst inget kul besök direkt,men skönt att det har satt igång så man kan ta itu med det. Ska in och träffa diabetessköterskan i och med jag ha fått det :-( Så hon och jag ska väl prata lite,vet ej än vilken typ det är om det är dia 1 eller dia 2,det kommer väl ta ett tag och kolla det! Men huvudsaken är att det blir kollat,så jag kan försöka förbättra det :-)

Imorgon börjar jag jobba,eller introduktion är det i 2 nätter,får hoppas jag klarar att hålla mig vaken ;-)

Och Juno är nu hemma igen,letade som en galning igår,men kunde inte hitta henne,hon var ute alltså :-P
men idagnär jag gick ut med Jackie på morgonen,så kom hon direkt när jag ropade,blev så glad,det blev vi alla tre!! :)

Ha en bra dag nu alla,jag ska i alla fall försöka =)

Fortfarande

Idag är det söndag (gäsp) Nästa vecka som kommer händer en del.
På måndag ska jag till Karlskrona lasarett.
Tisdag ska jag jobba natt för första gången! Hoppas verkligen det går bra! Ska förbereda mig på något sätt,hmm men vet ej hur,tror att om man går upp tidigt på tisdag dag,sen går och lägger sig några timmar innan man börjar,så kanske man kan hålla sig någorlunda pigg?!

Tycker livet mitt bara bli jobbigare och jobbigare. Att det inte kan komma lite glädje någon gång,och inte en massa skit hela tiden. Nu är det ju sommar,då ska man fan få vara glad,eller??!!

Jaja vi får väl se vad som händer helt enkelt .

Ha det/ L

Igår och idag..

Igår så hade jag en riktig mysdag med Rebecka Bohman :) Vi gjorde tonfisksallad,målade naglarna och åt jorgubbar :) Och givetvis så blev det en massa prat med :-P
Sen så tog jag bara det lugnt sen på kvällen.
Nu är det en ny dag! Och idag är det skola,ska ha betygsamtal idag,sen ska vi städa. Står på schemat att vi ska gå till 15.45 men kan inte tänka mig att det blir så länge!
Sen efter skolan ska jag bara ta det lugnt :)

Älskar dig

Jag älskar dig,finns ingen som jag älskat så. Och kommer aldrig finns heller. Du betyder allt för mig,men du kan inte inse det. Du tycker inte jag förstår,du tycker jag är omogen som inte kan acceptera,kanske jag är,eller kanske inte? Jag vet faktiskt inte.
Vill bara att du ska veta att du kommer alltid finnas hos mig,för mina minnen kan inget/ingen radera!

Men jag släpper dig fri hjärtat mitt <3

Sista veckan

Jaha imorgon börjar sista skolveckan för denna terminen! Blir nog en ganska slapp vecka dock.
Sen så börjar man semestervikariatet. Kommer ju inte riktigt bli som jag hade tänkt,men jag fixar nog det med :-)
Längtar till den 18/6 men samtidigt inte,för är lite smått rädd och nervös inför denna dagen,men hoppas ju på att allt är/kommer gå bra!
Imorgon är det redovisning i skolan,i psykologi ,usch!! Ska stå där framme själv med :-/ jag som inte tycker om att redovisa i grupp,jaja det får gå som det går :-)
På tisdag så ska vi få tillbaka psykologitentan :-| den lär har gått åt HELVETE!! Jag har liksom inte kunnat koncentrera mig på att plugga till den tentan pga allt som hänt! Har jag TUR så får jag Godkänt iaf.

Stämmer ju så bra <3

Spillror

Mitt liv känns i spillror! Är fruktansvärt :( att 2 personer som står en nära har gjort det,känns så hårt och overkligt!  Båda sa att dom inte ville såra mig,men ändå så gjorde dom det!? Måste ju vara något fel på dom ,eller?!
Jag kommer inte förlåta någon av dom,det går bara inte!!
Min bästa vän, vi har vart där för varandra i både vått och torrt,har kastat bort mig! Han kanske inte känner det så just nu,men med tiden kommer han inse det. Men då är det försent!

Så tack för alla år av skratt och sorg <3 Jag hoppas ändå att du blir lycklig.

Puss och kram
RSS 2.0