Once again..♥

Igår så åkte jag ännu en gång in till K town till mitt ♥
Självklart så blev det mys :)
Idag så ska jag ner till Blekingetrafikens kontor,för att få mina pengar tillbaka! Upptäckte att dom hade dratt 141.60 Från mitt kort sist jag åkte!! har sparat kvittot,resan kostar ju 41.60 kr så 100 kr för mycket har dom tagit,och kanske inte låter så mycket,meeen för mig är det jävligt mycket just nu vill jag lova!

Ikväll vet jag inte rikitgt vad som händer,kanske det blir att kolla på KHK matchen som börjar kl 19.00 ,eller så blir det något annat.
På lördag så ska i alla fall jag till Bräkne-hoby för att fira min lilla skit till systerson som fyller 10 år redan!! :-| vart faaan tar tiden vägen?

Men innan dess som sagt,vet jag inte vad som händer,massa mys♥ antagligen :)
Pöss på er!

Myshelg <3

Har vart en helt underbar myshelg med min Fransson!
I fredags blev det att kolla på Hockeyn via datorn ( dock KHKs match) var god mat och dricka,tom hans gulliga mamma kom och tittade på hockeyn,men pappa Fransson ville inte för KHK låg under.
I lördags blev en jättehärlig långpromenad ut till Lyckeby,sen tillbaka via bergåsa,mot stan,Jackie tom badade :-)Sen så blev det BIO!! John Carter blev det,och den var super! Sen så blev det melodiefestivalen,där givetsvis rätt låt vann!! :-D
Och idag Söndag så blev det lite mys innan man åkte hem,tyvärr så är man ju tvungen att åka hem :-(
Måste ju bara säga att min Fransson är nog världens gentleman! Är inte van vid det,så jag får väl allt vänja mig dårrå,svårt blir det,men ett steg i taget :-)

Puss på dig min Fransson <3


På promenaden i lördags så fick Jackie springa lös,vilket hon var super lycklig över :) & Fransson ville gunga :-P

Jädra förkylning!

Typiskt!  Igår så fick jag värsta förkylningen :( Så igår så hade man feber och genom täppt näsa. Och idag var det tenta i vård o omsorg,kan säga att det INTE var kul att sitta där när man är sjuk :( Kändes oxå som om tentan gick käpprätt åt helvete! Men det återstå att se.
Fundera på att köpa nässpray,så kanske man kan andas lite,men fan det kostar ju! vet inte vad ett sånt spray ligger på?! Jaja får se sen om det blir så eller inte.
Ikväll ska jag in till <3 :) han är så söt,han ska ta hand om sjuka mig! Kan ju säga att det var hmm allt för många år sedan någon tog hand om mig när jag vart sjuk! Så det kommer ju kännas annorlunda.

Nä nu ska jag allt vila!
Ha en bra helg alla! :)

Ska försöka...

Hej gott folk!
Ska försöka vara här och uppdatera lite oftare! Orkar oftast inte,det är så mycket i skolan,samt på helgerna är man upptagen med annat :-P

Denna helgen så var det hockey helg kan man säga :)
Men i fredags så kom <3 hit,sen så drog vi vidare ner till Emma och Peter för att äta tacos,coh dricka lite.
På lördagen så åkte vi hem till <3 för att nästan direkt sticka till hockeyn,det var KHK-ÖIK som spelade.
Var lite nervös först,för vi skulle åka med hans föräldrar + att vi skulle hämta hans storasyster på vägen!
Så det var en hel del,meeen det var ju hur lugnt som helst! Dom var ju så goa alltså :-D
Hockeyn var kul,och KHK förlorade,så det skulle bli en match till på söndagen.
När vi kom hem så blev det räkor och vin,med en massa mys :)
Söndagen kom,och Fransson började jobba kl 07.00 och skulle jobba till 20.00. Han jobbar ju på telenor arena ,och det är ju där hockeyn är. Jag hade bestämmt mig för att inte gå på hockeyn,men ångrade mig givetvis ;-) och tur var det! för matchen var så jävla spännade!! Det slutade med att KHK gick vidare!
Jag gjorde lite kycklingsallad till middag,Fransson kom inte hem innan 20.30,kan ju säga att han var sliten! Så han somnade ganska snart. Men jag var ju bara tvungen att kolla på Big Brother(det var ju utröstning)
Måndagen kom,jag var ledig från skolan,Fransson började jobba kl 07.00. Så jag åkte hem vid 13 tiden.

Igår så var det dags för skolan igen,fick tillbaka tentan som vi gjorde i med.grund,blev godkänd!! trodde inte det,trodde jag skulle få någor poäng under G,men i did it!!!
Nu på fredag så är det dags för en ny tenta,får väl se hur den går :-/ Och i vecka 13 är det dags för oss att dra ut på APU=praktik i 8 veckor! Hoppas jag får en bra plats!

Nä nu måste jag fixa lite innan det är dags att dra till skolan :)
Ha det!

RSS 2.0