Helgen mm :)

I lördags så åkte jag ut till mitt underbara ❤ Jocke och gissade med lilla juno :) Jocke var ju i Skåne så det var djuren och jag! Men på eftermiddagen blev det besök hos syrran, drack lite kaffe och snackade om förlossning och bebis ❤sen så blev jag dit bjuden på tacos på kvällen, mumma var det! Sen mös jag resten av kvällen framför tvn hemma hos Jocke :)
I söndags var det ju helt underbart väder så det blev en långis på 1.40 timmar :-O var helt slut sen, men underbart nöjd! Njöt av en kopp kaffe i trädgården med :) sen så åkte jag hem, vilade lite och så, sen kom ❤ till mig :-D så det blev massa mys på kvällen ;-)
Idag så var jag i stan med Nathalie , sen gick vi hem till henne och drack kaffe, sen gick jag och handlande , fick då ett oroande sms från Natta :( hon kunde inte känna sin bebis i magen fast hon tryckte en massa ! Så hon skulle åka in till sjukhuset och kolla! Fy så nervös jag var, tänk då hur hon kände :-O men det visade sig att allt var fint med bebben:) åh så så skönt!!
Min lilla bebis rör på sig heeeeela tiden, så min är det full fart på ;-)
Imorgon ska jag ut till Jocke och mysa lite ;-)
Ha att bra alla ❤

Vilken dag det var! :)

Ojoj vilken dag det var igår! Men roligt hade vi:) blev lite smått och gott som jag hittade på gekås,bland annat - badbalja, vinterjacka,kaffebryggare,babyvantar,diskställ m.m ;-)
Såg Ola-Conny, Morgan och Boris :) dom som var med i programmet Ullared, smygfotade Ola-Conny :-p
När man till sist kom hem så var man helt slut! Så gick och la mig kl 22, sen sov jag faktiskt ganska gott:-)
Idag ska jag och Jackie ut till hoby och hålla lilla Juno sällskap för ❤ är ju inte hemma. Tror allt det blir en sväng till syster yster med familj för att dricka lite kaffe med ;) sen ska jag baaara ta det lugnt!
Ha en bra lördag alla :)

Ullared!!

Blev lite ändrade planer, idag ska jag till Ullared:) wiee!! Ska bli så kul, var så längesedan jag var där, och det är lite småsaker som jag behöver till bebisen och mig själv;) och ha hört att vissa av dom sakerna jag ska ha är svin billiga där :)
Nackdelen är att jag inte kommer att få träffa ❤ :( han ska ändå ner till Skåne till en vän där, och han kommer hem på söndag igen, men jag kommer nog vara hos honom när han kommer hem ;) är ju ändå ledig på måndag :-p
Jaja hoppas iaf att jag hittar lite smått och gott på gekås :)
Kram till eder alla!!

Just nu...fullt upp!

I helgen var jag hos ❤ i hoby, och en från mitt lilla hushåll flyttade till honom, och det var Juno :) hon vill och behöver vara ute! Och det kommer bli väldigt krångligt för mig sen att släppa ut henne och sen hitta henne när hon ska in. Så nu bor hon i hoby, lite på prov än så länge, men det kommer nog gå bra:)
Denna veckan har jag att göra , and i like it ! ;) idag kommer söta Bohman hit, blir lite snack och mys <3 imorse fixade jag här, hämtade upp vagnen från källaren, fick möblera om lite. Sen så var det städ och förberedning för lunchen jag ska bjuda Bohman på :)
Imorgon så ska jag och Natta på föräldrarkurs;) ska bli kul!! Sen hem och tvätta + att ❤kommer!!!!
På torsdag kommer Mimmi hit på lite fika innan hon ska iväg och jobba :) hon har ju inte vart här hos mig, så det ska bli kul!! Sen på fredag bli det ut till lilla hoby igen :) vet inte vad som händer i helgen, men det spelar ingen roll bara jag är med ❤

Pust

Idag är det heldag med tvätt och städ! Bara det att min vanliga ork inte finns:( tvättar det gör jag för det var ett absolut måste! Men städningen känner jag sådär för idag :( få se om energin kommer igång sen, annars tar jag nog det imorgon bitti ;)
Igår så var jag på mvc, fick lyssna på bebisens hjärtljud, mätte min mage, kollade blodtrycket och min vikt:) allt såg kanon ut, min barnmorska är så stolt över mig,hihi ;)
Sen så följde jag med Natta hem, vi väntade på hennes Jonny sen åkte vi till sjukhuset för att få information om förlossningen och bb , det mesta kände man till redan, men men nu är det gjort!
Imorgon ska jag träffa Natta för då ska vi ut och gå med våra söta vovvar :) hoppas dom går ihop :-/ men Kingston som är så söt, ja det kommer nog gå bra ;)
Haj så länge !

Heldag med möte och besök.

Idag ska jag ner till Mvc för rutinkontroll :) så magen ska mätas, lyssna på bebisens hjärta, kolla mitt blodtryck, vikt och järnvärde mm. Sen så ska jag vänta på Nathalie för hon ska dit också fast något senare än jag, sen när hon är färdig så går vi till henne, för kl 15 ska vi på besök inne på förlossningen :) så det blir en lång dag idag ;)
Imorgon står det tvätt på schemat! Har hur mycket tvätt som helst alltså :-/ men ska ju tvätta rent allt! Så som sofföverdragen gardiner mattor mm, det kommer vara så skönt när det är gjort och det känns fräscht :)
Nähä hörs en annan dag :) hej på er !

Förberedelserna gjorda,så nu är det dags!

Nu är allt förberett för isolering! Jag ska vara på marken och stoppa i isoleringen och kolla så allt är som det ska. Jocke ska vara uppe på vinden och hålla slangen som spruta ut isoleringen, så den hamnar där den ska!
Efter detta är färdigt , om några timmar eller så, ska vi hem till mig, där ska Jocke få hjälpa mig med att skruva ihop spjälsängen, kan ju själv, men han har lite starkare nypor än jag, så skruvarna sitter ordentligt!! Vill ju inte att den ska falla ihop sen när bebisen är i :-/

Hej alla :)

Nu har jag gått in i vecka 34 i graviditeten ! Helt sjukt vad tiden går fort , men ändå såååå långsamt :)
Även om jag slutat skolan just nu, så har jag ändå fullt upp! Men bättre det än att bara sitta och glo ;)
Sova om nätterna finns det ju ingen risk för direkt :-( hittar ingen bekväm ställning samt att man springer ju på toa ca 1000 ggr per natt!!
Men annars så är allt kanon:-D trivs med att ha bebis i magen :) men man längtar ju samtidigt att få hålla bebben i famnen och bara mysa ❤
Nu är det helg så är hos hjärtat :) vi ska isolera vinden imorgon så det blir varmt och gott i vinter :)
Men idag så måste han jobba över :-( så något fredagsmys blir det nog inte.
Får mysa med Jackie istället :-)
Har en bra helg :-)

RSS 2.0