Juno 1 år =)

Idag fyller min söta Juno 1 år <3 och hennes 5 små bebisar är nu 2.5 vecka ca :) tiden går så fort!
 
 



Ojoj vad tiden går!

 
Nu är vi redan i slutet av augusti! Är över en månad sen jag skrev här :-/ Så vad har hänt? Tja jag har handlat det mesta till bebisen nu - vagn,kläder,babysitter,idag ska jag hämta bilstol och på fredag kommer kära Mimmi med spjälsängen :) Sen resten får jag ta efterhand,och även önska till Julklappar ;-) Barnet växer som det ska iaf,det betyder att jag sköter min grav.dia :-D
Var på semester med Jocke Snart slutar jag skolan,och då slutar inkomsten man har :(
det kommer dröja ca 2 veckor efter jag slutat innan föräldrapenningen kommer,så det blir till att snåla ett tag! Men det är jag ju van vid sen innan :-P Nathalie som går i mina klass ska också ha bebis i November,fast 10 dagar innan mig :) så det är skönt att man inte är "ensam" :)
Min söta Juno har fått bebisar med Har även satt upp mig i bostadskö för en större lägenhet,bor ju i en 1:a nu,så vill gärna ha en 2:a. Men kan ju bo ett tag i 1:an med en bebis :) så ingen panik än :))
Idag ska jag redovisa med min grupp i klassen,detta kommer att ske i Bräkne-hoby där vi har valt att redovisa om Pestkyrkogården.
Sen så bär det av till Karlskrona och köpa bilstolen, Xtra faster Wicky kör mig och det känns skönt,sen efter det så blir det plugg med söta bönan Rebecka Bohman Ha det nu så gott alla! Får se när jag skriver nästa gång :)
RSS 2.0