Mm

Igår så var det ju den första tentan vi hade i skolan och det var i medicinsk grundkurs,gick sådär! Märkte att jag inte kunde det jag inte vart med på när jag har vart sjuk! Men hoppas på godkänt iaf :)

Och idag har jag fått in en tanke i huvudet som jag inte kan släppa! Så det kommer nog bli så som jag tänkt,för det är så typiskt mig! Hoppas bara de andra som är inblandade i denna tanke uppskattar det bara :-/ !

Igår så hämtade Emma Juno,för hon har ju skaffat en kisunge som heter Lackris :) Men han var så skygg,låg bara under soffan,så vi tänkte om Juno kom så kanske han kom fram. Men i början hände inte så mycket,fast Juno var väldigt nyfiken :) Sen så när jag hade gått så hade Juno börjat leka med en boll,så hade Lackris oxå börjat leka :)
Så hoppas dom är lite mer kompisar idag! Det roliga är att Lackris är 14 veckor,Juno är 6 månader,men ta mig fan så är Lackris större än Juno!! Hihi.. Juno brås på sin mamma,som var en liiiten kise :)



Här är dom små kisarna,och här ser ni storleken!

<3

Jaha nu är det officiellt! Relationsstatus : Förhållande <3 med min Fransson :)

Längtar tills han kommer på fredag,då ska vi ner till Emma och hälsa på hennes lilla kattbebis,och äta lite go mat,men även dricka lite go dricka ;-)
På Lördag åker vi in till Fransson,så blir jag kvar där tills på måndag hade jag tänkt,så denna helgen får Juno vara hos Emma och Peter igen :) men nu kommer hon ju ha en liten killkompis!
Jackie ska få följa med in till Fransson och träffa Sigge! Får la se hur det går :-| men dom vänjer sig vid varann,kommer ju säkert bli bråk i början!

Usch kan ju inte koncentrera mig! Tänker bara på den där jädra tentan som är snart :-(

Jaja ha det!

Tenta!!

Usch och fy! Nu är Tenta dagen här :-| och jag har total hjärnsläpp!! Står helt still i huvudet,låter bara som vinden där inne,haha!
Jaja det får går som det går,kan inte göra mer än mitt bästa!
Skriver sen hur jag tyckte det gick!

Igår,idag,imorgon.

Igår så skulle jag hämta bebis i hoby,var ju även Jockes 35 årsdag,så det blev att man firade den lite :) fick med mig lite grejer med,sängbenen,dammsugare och bilder bland annat. Sen så åkte vi in till stan,och där blev det givetvis att man handlade massa! :-S men det var sådant jag behövde iofs :P Sen så åkte vi hit,och åt lite,snackade lite och så hjälpte Jocke mig med sängbenen.
När han sen åkte hemåt,så var det Big brother time :D Julina var den första att lämna,och som en chock så gick Petronella ut! Jaja vissa klarar inte av att vara instängda helt enkelt!

Idag så börjar en ny kurs i skolan,den som jag verkligen har sett framemot PSYKOLOGI! :)
Idag ska även Emma skaffa en liten kise,så hon ska låna min transportbur,så kul att hon med ska skaffa en liten kise! Så imorgon så ska jag nog ner en sväng och träffa den lilla pojken :)

Imorgon,ja då jävlar så är det tenta i med.grundkurs! Ahhh ser inte fram emot detta :( Känns som om jag inte alls kommer att klara det! Nu när jag tänker på vad det ska handla om så har jag total blackout!! Vi får väl se hur det blir imorgon dock,bara till att hoppas på det bästa!


...

Idag är det Jockes födelsedag! :) Ska ju ut till Hoby för att hämta bebis,så då kommer jag ändå gratta Jocke med,han fyller ju faktiskt 35! :)
Visst han och jag har våra bra och dåliga stunder,men så är det.
Tänkte jag skulle sticka till karlssons när jag ändå är där,för att se om jag hittar något kul :-P

Igår så kom jag hem efter att ha haft några riktigt mysiga dagar i Karlskrona,i fredags blev det lite dricka,eller nja ganska mycket dricka,mohaha..
Så igår så hämtade jag lilla Juno som Emma och Peter hade passat,tror nog dom ville behålla henne egentligen,hon är ju så jädra go! Men jag vill ha min lilla bebis<3
Och kan ju med säga att saker och ting blir ALDRIG som man tänkt sig!

Dränka sina sorger!

Ikväll så ska jag dricka alkohol! Sällan?! Njä men mår man som jag gör,så är det så jävla skönt att bli redlös. hm kanske inte så bra dock,men det orkar jag fan inte bry mig om! Och andra ska ju inte bry sig om det heller!
Borde ju säkert ha antidepressiv medicin,men orkar inte ta tag i det heller nu,bara till att dricka så allt domnar bort för en stund!

Dålig dag

En dålig dag,kan ju alla ha! Men dåliga månader ja tom år är ju knappast normalt ! :-/ Alltså jag kommer faktiskt inte ihåg hur man ska känna för att må bra! Men har fortfarande min positiva anda kvar - Det kommer bli bättre! Men tom det kan svaja ibland!


Tyckte denna var passande!

Utan-Med

Dagen idag började med halsont! Men som tur är så har det gått över :)

Idag ska min lilla bebis hem till sin "pappa" i hoby,kommer sakna henne så otroligt! Har ju haft en 2 veckor nu,så det känns lite extra jobbigt! Men det är ju bara några dagar :)

Ikväll så får man lite trevligt besök dock ;-) alltid trevligt!

Sömnproblem

Jag har fått tillbaka mina sömnproblem! Svårt med att somna,vaknar hela tiden,sover totalt ca 2-3 timmar per natt.
Jag vet ju att detta beror på oro och stress,varför jag är orolig tänker jag inte gå in på,men stressen är ju uppenbar.
Skolan är ju stressig,vetifan hur jag kommer klara den! Pengar är ju ett jävla stressmoment! Plus en massa annat!
Och jag VET ju att detta kommer att få följder i och med det har fått följder förr!
Mm känns ju jättekul,så att man inte sover är ju med ett jävla stressmoment!
Fåt hoppas jag sover inatt,meen det vet jag att jag inte kommer att göra,aaaa! Spelar ju ingen roll hur jävla trött jag är,kan ändå INTE sova en hel jävla natt!

Ännu en dag

Nu börjar denna dagen lida mot sitt slut!
Idag fick vi lära oss lite om läkermedel i skolan,sen så fick vi titta på film Patch Adams,var dock inte så skönt att sitta på en trästol i 1 timme och 50 min !
Imorgon har vi "lära känna varandra" dag,så vi ska grilla i brunnsparken sen så blir det bowling.
Får hoppas min tumme klarar av det bara :-S
Så imorgon blir det alltså ingen skola.

Och vad mycket snö vi har fått! Men lite mysigt är det :)




Längtar tills på fredag! Hoppas hoppas :)

Ny dag!

Idag är det nya tag som gäller! Snöat som tusan ute,hoppas man kan gå med Jackie i snön.eller nja Jackie får väl "simma" i snön,hihi..
Imorgon ska Jackie nog till Jocke :-( ska höra av mig till honom idag,och säga att han måste hämta henne,för jag har inte pengar till att lägga på tåget! Får se hur det går :-|



Skolan känns så stressig! känns inte som om man hinner med så mycket mer än det!
Ska bli skönt när tentorna i Med.grund och Vård och omsorg är färdiga! Men så blir man ju stressad för tentorna är snart,någon vecka till bara!
Får hoppas det blir lite avslappning i helgen ;-) bara ta det lugnt! Faaast måste ju plugga lite i alla fall.
Nä nu ska jag ut och simma med ,eller jag menar ut och gå med Jackie :-P

Att ha en fasad.

Som vanligt gör jag som jag alltid gör! Håller upp en fasad!
Är social och glad,iaf för det mesta.
Uppmuntra andra istället för mig själv!
Sådan har jag alltid varit,och kan nog inte ändra på det.
Att se andras lycka framför min egen är också något jag alltid gjort!
Ja man kan ju undra varför kanske?
För att skapa min egen lycka funkar inte,blir ju fel det med!
Och i och med jag gör så här med mig själv,stänger inne allt,då mår jag så jävla dåligt
bakom fasaden jag har!
Men huvudsaken är ju att alla runt omkring är lyckliga,eller?!
Jag intalar mig själv hela tiden att jag mår bra och allt ät helt ok,men inser ju att så är det inte!
Men i och med jag har gjort såhär så länge,hållt upp fasaden,så kan jag ju lika gärna fortsätta med det,är ju det
som får mig att hålla kvar i alla fall.


Alla hjärtans dag = Jippo!

Kom att tänka på Alla hjärtans dag(Jippo dagen) som är,fast började då tänka på mamma som dog av sitt hjärta. Nej tack,vill inte höra-är ledsen för din skull eller beklagar sorgen!
Min och mina syskons uppväxt var ganska tuff,vi var 5 barn med en ensamstående mamma.
Men jag klagar inte för det,hade en rolig barndom(oftast)men det var ju inte så som dom flesta barnen har idag. Men jag vet,för det sa hon,mamma då alltså,att hon ångrade ibland att hon tog dom beslut som hon gjorde,gifte sig och skaffade barn ung.För hon hann inte leva livet,om man säger så.
Hon sa en gång : Skaffa inte barn för tidigt,lev loppan först! Och gift dig inte,för det är meningslöst. Och jag tycker faktiskt samma om giftermål,tycker det är totalt sjukt!
Men visst alla får ju tycka som dom vill :) finns ju faktiskt folk som håller ihop :-O väldigt ovanligt dock! Och förlovning utan giftermål,det har jag ju aldrig fattat,haha..
Så såhär tänker jag,jag har levt! :-P men haft sådana jävligt jobbiga perioder i livet med,men det hör nog till!
Om jag blir sjuk,dör eller sitter där som gammal så vill jag veta att jag i alla fall har levt livet,både med saker man ångrar eller är glad över!
RSS 2.0