5 dagar...

Nu har det gått 5 dagar över tiden :( så tråkigt! Känner av lite, men inte mycke.
Det har inte hänt något speciellt direkt denna veckan, söta Bohman var här och fikade och pratade lite :)
I fredags så var jag med Wicky på stan på förmiddagen, sen stack vi till mig och åt sen brunch ;-)
På kvällen kom Jocke ❤ så det blev lite mys. Igår tog vi det bara lugnt hela dagen, skönt det med ibland!
Idag är det kalas som gäller :) min söta systerson Felix fyller år imorgon, så han ska firas idag :-D roligt att komma iväg lite! Sen blir det nog att jag sover hos ❤ inatt, så åker jag och Jackie hem till mig imorgon :)
Ha en fin söndag på er! :)

Gått över!

Ahh..!! Igår var det den 21/11 alltså beräknat förlossningsdatum! Så nu har jag gått över tiden :( så frustrerande!! När man gått och väntat så länge med! Visst lite symtom på att dagen är på G har jag ju, men kan ju ändå dröja ett tag till!
På söndag är det kalas för min minsta systerson Felix och jag hade ju velat dit :-( men skulle inte förvåna mig alls om jag ligger på sjukhuset då, på måndagen fyller han ju år, skulle inte förvåna mig ett dugg om jag föder på samma dag heller!!
Det enda jag kan göra är att vänta å vänta !! Sover dåligt med och pga det så blir jag förkyld och hostig, har alltid blivit det när jag sover dåligt ett tag och det är inte vad jag vill nu :-( vill ju ha mina krafter!!
Men men får ta det lugnt om dagarna och vila en massa.

Hoppas bebis vill komma snart, längtar ju så❤❤❤

Myshelg❤

Helgen har vart lugn och skön med massa mys❤ :)
I fredags så kom Jocke då blev det tacos,mumma! Gick och la oss tidigt, vid 21 redan, jag somnade vid 21.30 ca och sov ända till 7!!! Så sköööönt :)
På lördagen under dagen så tog vi det bara lugnt och mös. På kvällen tittade vi på chaos med Jason Statham ( eyecandy) ;-)
På söndag åkte vi ut till hoby och mös hemma hos ❤
Idag har jag vart hemma och städat, känt mig allmänt hängig :-(
Imorgon blir det mvc igen, trodde inte jag skulle dit igen, trodde ju bebisen skulle ha kommit :-( men men den kommer när den kommer ;-)

Fredag = mys❤

Idag är det fredag! :) ikväll blir det tacos och en massa mys med ❤!! Längtar ;)
I onsdags så blev det en fullbokad dag!
Städade här på morgonen när Natta smsade och frågade om vi skulle ta en fika i stan, och det ville jag givetvis :) så vi fikade en stund, sen handlade jag, sen hem igen. Ville vila en stund men hade inte tid med det för söta Bohman skulle ju komma :) så hon och jag satt här och snackade lite , sen var det dags för skräckis med Wicky :-p filmen var helt ok fast dock lite skum hihi ;)
Igår så mådde jag pyton när jag vaknade ;-/ hosta , ont i kroppen och täppt i näsan! Och kunde ju inte sova heller ;-( men mådde lite bättre under dagen, sen så var det tvätt på kvällen, hade verkligen INTE lust!! Men tog mig genom det med :)
Sen gick jag och la mig vid 22, men somnade inte innan 23-24 tiden och vaknade 2.30 totalt utvilad :-O så var ute med hunden och sen satt jag och tittade på tv och drack kaffe :-p
Runt 7 tiden gick jag ner till stan och handlade lite sen bar det hemåt igen :) diskade och gick ut med Jackie igen, sen gick jag och la mig,sov i fantastiska 3 timmar! Och så gott har jag inte sovit på läääänge :) så får nog börja lägga mig senare eller nåt och sova en stund på dagen ;-) för så kommer nog verkligheten se ut sen när bebisen har kommit :) få passa på och sova lite när man kan då :)
Jaja ni får ha en skön helg nu, för det ska iaf jag ha ;-)

Nu är det onsdag ..

Så det har inte hänt något speciellt än så länge .
I måndags så var Wicky här en stund på morgonen, sen körde hon ut mig till hoby :) Jocke slutade lite tidigare, så jan var hemma runt 17.30 tiden, myyyys❤
Igår åkte jag hem igen, var så trött så jag sov faktiskt 2 timmar på dagen :-p
Sen kom Jocke hit :) så mysigt!! Men jag fick en sån jävla huvudvärk så jag kunde inte somna först:( men sov någon timme eller två iaf, så blir väl att man sover några timmar idag på dagen med ;-) Nu har Jocke kört vidare till jobbet och jag väntar på att klockan ska gå så jag kan börja städa lite ;-)
I em ska jag träffa söta Bohman en runda innan hon ska vidare på bio, och jag ska ha skräckfilms afton med Wicky efter hon har slutat praktiken :) var ett bra tag sedan hon och jag hade det !
Sen få vi se vad resten av veckan bjuder på :)
Ha en bra onsdag iaf alla ni där ute :)

Seeeg vecka! :(

Denna veckan har nog vart den segaste på vääääldigt länge :(
Hände ju lite i början av veckan, men tiden har verkligen gått sakta ändå! Känns som om denna veckan har vart 2 veckor :-/
I fredags så var det mvc besök(förhoppningsvis den sista;-) där var allt bara bra, hon tyckte jag hade skött mig så bra å allt :) bebisen hade sjunkit ner rejält, mitt blodtryck hade ökat något och bebisen hade gått ner en aning, precis som det brukar göra så här mot slutet :-)
Efter det så träffade jag söta Bohman dom precis hade vart i skolan och gjort tenta, håller tummarna att det gick bra för henne och resten av klassen!
Sen bar det hemåt för att göra ingenting!:(
Men sen på kvällen kom han! Mannen i mitt liv❤ vilken lycka!! Stackaren var så trött, och förkyld med :( så jag pysslade om honom en stund innan han somnade som en stock :)
Lördagen gick så fort! Vi hade mys hela dagen, åt god frukost, sen gjorde jag god gryta till middag, sen blev det glass till efterrätt och sen chips och dippa ;-) och vi låg och mös i soffan❤ han fick iaf vila ut :) sen imorse åkte han till jobbet :-( men jag dukade fram frukost och kaffe till honom :) men nu vet jag inte hur länge det dröjer innan vi ses igen!! För han kommer nog jobba lika långa dagar nästa vecka med, stackaren :'-(
Får försöka hitta på något att göra ,våldgästa lite folk, hihi ;-) jaja vi får se vad som händer!
Ha en skön söndag, och alla pappor...- Grattis på farsdag :)

Vad har hänt i veckan? Än så länge.

I måndags så var jag och söta Bohman och träffade underbart söta William :) ❤så det var bebismys och bebisprat med Nathalie och Johnny :)
På tisdagen så var jag och handlade lite med Wicky på fm, sen gick jag till Angelica och hennes lilla charmtroll Levis, sicken söt pojk, bara ett stort leende, han kommer att tjusa flickorna när han bli större! :)
Igår gjorde jag absolut ingenting, hade sååå tråkigt :(
Idag är det tvätt och städ iaf :) så skönt att ha något att göra! Imorgon så får jag äntligen träffa Jocke ❤❤❤han kommer säkert somna på en gång, men det gör inget bara han är nära, på lördagen är han iaf ledig, så då ska det mysas heeeela lördagen ;-D
Man brukar ju säga att inget är som väntans tider, men åh vill ha ut min lilla bebbe nu!! 2 veckor till innan datumet den är beräknad till iofs, men vill ju hålla , se och mysa med det lilla livet❤ jaja den kommer när den kommer! :)
Ha nu en bra dag där ute :)

Händelserik vecka <3

Oj vad det har hänt saker denna veckan!
Och allt var bara roligt! :)
I måndags så var det dags för MVC besök,allt såg fint ut sen gick jag till Natta och fikade och pratade förlossning och bebisar ;-)
Och på tisdagen var det dags för den sista föräldrakursen,smsade Nathalie och frågade om vi skulle ta en kaffe innan på ett konditori i stan, meeeen det visade sig att hennes vatten hade börjat gå!!! Wiee.. Så hon åkte in på förlossningen och jag gick på den sista föräldrakursen,00.15 den 31/10 fick Nathalie och Jhonny sin son William<3
På onsdagen kom Jocke så det blev lite mys <3
 På torsdagen blev det en oplanderad tur till ikea med syrran och systersonen Felix,hittade lite smått och gott :-P resten av dagen betod av tvätt,inte lika kul,men skönt när det är gjort och allt är rent och luktar gott :)
På fredagen så blev det STORstädning!! Blev så fint så ;-) sen var det dags att möta Bohman för vi skulle ha fredagsmys,så vi åt på Tom's corner sen gick vi hem till mig och fikade. Sen kom mitt hjärta Jocke och gjorde oss sällskap,så det blev en mysig och trevlig fredag för oss alla tre :)
På lördagen åkte jag och Jocke hem till honom en stund,sen så åkte vi hem till mig igen,då gjorde jag en höstligsoppa,mumma!! Sen var det en massa mys i soffan <3
Och så idag,idag har vi bara tagit det lugnt,senare mot kvällen var vi och satte ljus på bredåkra kyrkogård för våra nära och kära<3 sen begav vi oss till Wicky och hennes Jocke,där blev vi bjudna på supergod middag! :)
Och nu är denna veckan slut,så hoppas att nästa vecka blir lika händelserik ;-) <3
Kram på er alla goa där ute!
 
<3 William <3

Höst = mys ❤

Nu är det inte lång tid kvar innan min lilla bebis kommer ❤ snart går jag ju in i vecka 38!
I helgen var jag hos ❤ i hoby, i lördags åkte vi ner till Helsingborg och gick på växla köpcentrum sen på Ikea :) sen blev det tv mys när vi kom hem.
I söndags var vi ute på en härlig höstpromenad i det underbara vädret sim var :) sen åkte vi hem till mig och åt god mat, sen mös vi i soffan❤
Idag var det dags för besök på Mvc igen, fick en annan barnmorska idag(Eva) för min var sjuk. Men har ju träffat Eva för det är hon som håller i föräldrakursen. Allt såg bra ut, Eva berömde mig också för att jag har vart så duktig med vikten :) 4 kilo totalt har jag gått upp än så länge under graviditeten! Känns skönt :-) och mitt järnvärde låg så bra att tom Eva nästan skrek ut det av förvåning,hihi... 143 hade jag!! Och det utan några järntabletter!!
Sen så begav jag mig till Nathalie :) drack kaffe och snackade massa om förlossning mm :) ❤ tror allt hon får sin lilla bebbe snart!
Imorgon är det sista föräldrakursen, sen blir det återträff i januari när alla fått sina bebisar! :-)
Nu ska jag snart ta en varm lång dusch, för man är lite frusen nu när det är sådant väder, men det är mysigt med lite tända ljus och te här i soffan❤
Ha det nu så bra alla i höstmysvädret ;-) kram❤❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1648351/images/2012/pic_508eb0e8e087c322e69fc084.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1648351/images/2012/pic_508eb0e8e087c322e69fc084.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1648351/images/2012/pic_508f934c9606ee549c7fb4b9.jpg" class="image">

RSS 2.0